KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, May 11, 2010

SELAMAT HARI JURURAWAT






Alhamdulillah..bertemu lg di n3 yg ntah ke berapa kali tuk bulan nie..tp ader ke org nak jengah aku nyer blogg ?????????? hmmm anyway aku nak cter skett sbb hari yg di tunggu2 dah pun tiba...hehehehe..oleh kerna esok adalah 12 May 2010 merupakan hari Jururawat Sedunia di mn all the nurses all over the world celebrate the day..tp x derk arr off ...kang sapa lak nak jaga wad.. x kan nak tutup spital kot???isk..isk..isk..cuba korang bygkan kalau spital satu dunia tutuo setiap 12 May ...hmmm mau ler haru biru..
ok oleh kernqa esok adlh hari jururawat..kwn aku tlh tempah 110 biji cup cake tuk dia bg kat student dia..so aku nie bknnyer buat biznes besrpun...so amil skett2 jerk order..especially kat opis aku jer..malas nak citer pjg2..layan jer arr gamabr kat atas tu.,..
once again..
.hEpI nuRsEs DaY 2010



nukilan......adiezaqistina
Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails