KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, May 21, 2010

Salam perpisahan tuk Rozaine Hj Osman

Salam sejahtera buat teman2 setia blogg aku...N3 kali nie ttg majlis perpisahan kawan opis aku..Rozaine Hj Osman...kerna arinie merupakan ari terakhir dia bersama kami sumer...oleh kerna majlis nie x derk arr formal sesangat..sbb yg dtg pun cuma teman2 rapat dia jerk...so kami g makan kat Johnny ataupun aku n d geng panggil g makan kat umah pangsa...sbb mangkuk tingkat yang Johnny sediakan...tuk bahan2 dlm steamboat.,.har..harr..harrr...sampaikan ader kakak kat opis aku percaya kami nak g ke umah pangsa...wahhhhhh..maaf yer kak liza....jgn kecik ati tau...di samping itu kami memberikan Rozaine hadiah sehelai tudung yang di beli dari Butik ratu khas tuk kak aein..apa yg boleh aku n kengkawan doakan..agar kak aein sentiassa bersabar dan tabahkan hati berada di tempat baru nanti....walauapapun...jgn lupakan kami kat cnie....huhuhhu..sedih tau sbb aku akan hilang teman tuk g bekfast ngan aku setiap pagi...wahhhh..cedey sesangat...Rozaine akan pergi ke Armed Forces Jeddah...moga kak aein selamat di sana dan sentiasa hepi sokmo...jangan luapa kami!!!!!! malas nak citer lebih2 sbb cedey so layan arr gamabr gler2 kiter org kat Johnny.....

Rozaine Hj Osman...person yg di raikan...

Tudung yang kami adiahkan kat kak aein
ini arrr kumpulan yg join..8 org sumernyer..

best pren.....for ever..

huhuhu..cedeynyer...nnti x derk geng...
dalam kenangan...

nukilan adiezaqistina


2 comments:

annfrendly said...

wah.. bestnya..
dapat hadiah tudung cantik :)
nyum2.. saya suke makan steamboat Johnny..

nieza said...

huhh..tu rrrr aritu buat peraduan ari ibu..nak bg kat pemenang..tp x derk org nak join so di batalkan....huhuhu..mmmg best tudung ratu..maze

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails