KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Wednesday, May 26, 2010

Kalau Sudah Rezeki

Assalamualaikum & Salam sejahtera....
Hmmmm..tentu korang heran kenapa Ibu Dini letak tajuk N3 nie ....al kisah nyer begini..pada petang Ahad yang lepas....Ibu Dini membawa Dini 2run dari tingkat 9 condo kami ke tingkat G@ groundflour...di mana Ibu Dini memarking keta kat tepi lift....kebetulan Ibu Dini membawa RM100 hennget...tapi x tau nak beli apa pun..lam kepala otak cam nak g Giant beli barang skett....dlam poket yg sama Ibu Dini letak handphone Ibu Dini....terkebutalan, Mr Hubby called dr Ostrolia...so ntah camner tak perasan duit Rm 50 terjatuh...so Oleh keran ketidak perasan Ibu Dini, abih jerk sembang ngan Mr Hubby, trus g buang sampah..n terus balik umah...so masa nak keluarkan duit nak simpan atas locker, hanya tinggal sekeping jerk..isk..isk..isk..masa tu Ibu Dini kata..hmm rezki ler kalau orang dah jumpa ...ntah2 jatuh kat tepi tong sampah..x per lah..x kan nak turun balik...malas ler plak...
Arini masa nak 2run g keje, terbaca stu notis mengatakan sesapa ada hilang duit call number 017343xxxx...so ammg Ibu Dini ader tercicir duit...so called ler that number lps balik keje kul 530ptg td..alhamdulillah...Kapt Faizal terjumpa duit aku kat tempat parking keta aku sendiri....alhamdulillah not RM 50 kini mmg rezeki aku..walaupun dah 3 hari...syukur alhamdulillah...


Jagalah kebersihan rumah anda


Handphone milik Ibu Dini


Rm 50 Ibu Dini yang tercicir

p/s...Buat Kapt Faizal trima kasih atas kejujuran tuan..moga Allah sj yang mengathui bertapa mulianya hati tuan..walaupun sy dah halalkan sesiapa yang jumpa....****

nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails