KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, May 31, 2010

JOm Daftar Blogwalking software pecuma

Salam petang senin....tadi ibu dini g semayang zohor, lps turun jerk dr surau, ibu dini masuk jumpa bos kejap..slsp tu ibu dini pun blogwalking ler kejap..ntah mcm mn tiba2 ibu dini ader terbaca satu kisah ttg mcm mn ank up traffic kat blog kiter...so nak tau ibu dini dapat dr mn info nie? ok info nie boleh didapati di blog Pakcikhussein punyer... agak menarik biler membaca..yer lah..ibu dini kalau x bizi boleh ler dok blogwalking..jerk..tetapi kalau bizi tahap babas, nak o9 pun x sempat...nak kata berebut lappy nagn mr hubby pun x jugak coz both of us have own lappy....
ibu dini nie nak jugak cuba kasik up traffic kat blog ibiu dini nie..bukan apa..kadang2 terasa gak cemburu biler tgk blog org lain traffic depa mesti best2 giler sbb biler byk komen mesti kiter pun bersemangat nak menulis, mengarang dan menterjemahkan apa sahaj yang beramin di minda kita nie...
ok straight to the point, about blog pakcik hussein nie, dia nak launch bolgwalking software...so untuk launch kan blogwalking software nie, pakcik hussein memerlukan sekuirang2nya 50 org pendaftar pertama ..bile dah cukup team, barulah pakcik hussein launch kan blog walking ...so korang x nak ke?terutama sekali bg korang2 yang baru dlm blogging ne..ataupun traffic korang selalu x banyak?arinie ibu dini nyer unk cuma 38 org jerk...so tentu lah ibu dini bermminat..sekurang2nya blog ibu dini pun boleh ler terkenal jugak..ahakkkss...mn lah tau tetiba nak jugak jadi cam redmommy and unclepunyer blogg...so korang macam mana? x kan nak tunggu lagi?????jangan tunggu lama2...sbb tmpt terhad jerk..hanya 50 orang sja...jd sbb ibu dini nak jadi salah sorang dr 50 org tu..maka ibu dini pun join ler........


http://pakcikhusen.blogspot.com/2010/05/daftar-sekarangblogwalking.html




nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails