KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, May 24, 2010

Dini demam panas

Gambar nie snap ptg td masa Dini tdo..
my gegirl yg lena lps kene tepid sponging
tgk ler..lena tul dia tdo..

Salam sejahtera, mlm nie tgk tajuk N3 kat atas jerk..tentu korang semua dok pikir..mcm mn ler ibu dini still ader masa mengupdatekan citer kat korang. Ok time dok mengupdate citer kat c;ni..dini tgh dok minum susu..almaklum al kisah..ibu dini tgh menjelum kepala dini supaya panas badan kurang. korang sumer tentu tahu..bak kata org2 tua..anak kalau demam panas..bahaya..takut kena tarik..(sawan ler tu) so ibu dini nak elak drpd terjadi sampai di tahap itu, maka ibu dini telahpun mengambil langkah berjaga2 agar kejadian tidak diingini itu berlaku..takut ler jugak.so tgh hari tadi..ibu dini dah siap g farmasi beli paracetamol suppository...(alah ubat masuk kot punggung), cool fever and air badak...pastu blk jerk check temperature hmm 37.8@ so masukkan satu ubat ke punggung dini, n teruskan ngan jeluman air asam jawa....pastu lak tggu lagi tgk x reda pun..so td lps maghrib check lg sekali suhu badan dini..38.5@..so repeat sekali lagi..sambil tu jeluman asam jawa masih di teruskan..then buka baju dini..sbb nak jelum ngan air sejuk..supaya suhu badan dia kurang..on aircond..sbb nak kurangkan suhu bdn ...n yang best sekali..ibu dini dah apply cuti tuk esok sbb dini masih demam n tak nak nanti melarat kaalu hantar ke nursery...maka skrg nie tgh lepak2 di bilik bersama dini...untuk tdokan dini...

Dini tgh posing walaupun demam
Jelingan manja my gegirl
Isk...Dini demam ngan tuala kecil di kepala n badan


nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

3 comments:

thaqif amsyar said...

ala ciannya dini

thaqif amsyar said...

semoga cepat sembuh ye syg...mlm ni mesti tak lena nk tdo kan risaukan anak..apapun bersabarla, sentiasa jelur kepala dan bdn dini, kt celah ketiak, kaki, bwh leher ..bg suhu bdn turun..

adiezaqistina said...

tq..tu ler pasal esok pun kene amik cuti sbb esok br maid smpi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails