KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, December 21, 2010

Salam muhibbah

Salam muhibbah buat semua...lama ibu dini x mengupdate apa yang berlaku pada ibu dini....ok buat pengetahuan semua..ibu dini sekarang nie tgh buat sale tuk jualan penghabisan stok....sbb ibu dini nak clear kan tupperware yang ader ....
jadi bg peminat barangan tupperware..silalah menjengah ke FB ibu dini bagi meninjau barangan yang sale sehingga 30%....
apa tunggu lagi???????????????????????????????
jom singgah......


Friday, November 12, 2010

TUPPERWARE BRAND 15 NOV - 31 DEC 2010









































SETIAP BARANG ADA XTRA DISCOUNT EXCEPT NETT ITEMS...ALL PRICE XCLUDE POSTAGE...ENQUIRY KINDLY CONTACT ME 019 258 4979 @ 012 546 1539. (ibu dini)

Ingin dapatkan hadiah yang berpatutan


...Salam ptg jumaat...just ringkas jer..jika ada yg berminat tuk buat contest dan mencari hadiah yg sesuai dan berpatutan...jgn rs segan2 tuk contact ibu dini kerana ibu dini boleh tawarkan pakej yang menarik tuk anda...
hanya perlu dail 019 258 4979 @ 012 546 1539, ataupun terus mesej ibu dini di facebook ibu dini Rosmaniza Abd Rani
sekian.

MEGASALES TUPERWARE...


SQUARE ROUND FIFT SET
COMPRISES:
LARGE SQUARE ROUND (3) 2L
MEDIUM SQUARE ROUND (4) 880ML
SQUARE ROUND (4) 500ML
SHALLOW SQUARE ROUND (2) 250ML
EZY OVAL KEEPER (4)
EXPRESSION BOWL KEY CHAIN (2)
RETAIL PRICE: RM 252.80
MY PRICE:.RM 200.00
ONLY1 SET AVAILABLE

GREEN COLLECTIONS
COMPRISES:
FLORAL EXPRESSIONS (2)
BEVERAGE BUDDY (1) 2L
SMALL COLANDER (1)
RETAIL PRICE: RM 119.50
MY PRICE: RM 85.50
ONLY I SET AVAILABLE

SMALL GOODY BOX WITH CARIOLIER (4) 850ML
CHERRY TRIO (3) 1.1 L
MULTI DISPENSER (1)
RETAIL PRICE: RM 175
MY PRICE: RM 115.80
1 SET AVAILABLE


BLUE COLLECTIONS
COMPRISES:
SMALL COLANDER (3) 1.3 L
BEVERAGE BUDDY (1) 2L
ECCO BOTTLE WITH STRAP (1) 1L
RETAIL PRICE: RM 102.10
MY PRICE: RM 85.30
ONLY 1 SET AVAILABLE

STEAM IT (1)
FREE SMALL CANISTER AND RECIPE BOOK
RETAILK PRICE: RM 49.90
MYPRICE: RM 43.50

BAGI MEREKA YANG BERMINAT...BOLEH HUBUNGI IBU DINI DENGAN SEGERA...NIE KHAS TUK STOCK CLEARENCE.....
BOLEH HUBUNGI IBU DINI DI TALIAN : 019 258 4979 @ 012 546 1539





Tuesday, September 28, 2010

gathering

Salam ptg selasa...ok nie citer gathering yang baru2 nie...ok kami sumer dah plak nak buat gathering nie since 2 bulan yang lalu...almaklumlah..bukan sumer ada di malaysia..some of us still in saudi...so agak susah ler...so sbb dah lama tak jumpa kengkawan,,kan may ting agreed to organise the open house...so last nyer confirmation...aderlah yang bg responb kat may ting..ibu dini tentu ler pegi sebab bukan selalu nak buat,,,so plan kul 12 tgh hari 26 Sept 2010..tepat jam 12 tgh hari ibu dini n mr hubby dah sampai...so kiranya kami org first arr sampai di sana...sbb x nak balik lewat nak pusing balik kl takut jam...sebab tu kene awal...hampir sejam setengah menanti..july, azilah sampai...di ikuti plak ngan nabima n kak vijay...so jam dah tunjuk kul 3.30 ptg..ibu dini kena arr beransur pulang sbb esok pagi mr hubby nak ke sarawak...n on the way balik..singgah puchong plak raya di rumah cousin ibu dini...3 keping gambar mini gathering group 2/97....


tgh bizi amik posisi\


belum ready lagi lah...

say cheese................



Photobucket


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails