KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, May 27, 2010

Ratu..oh ratu..

Alooolalihaaaa....selamat malam sumer..hmm ader ke org nak mai berkunjung kat blog ibu dini nie?ahaks...x per ibu dini x kisah nyer yang penting ibu dini nak share ngan korang sumer..especially pengemar tudung Ratu....isk..kalau sebut pasal tudung ratu jerk..arinie jerk ibu dini dah abiskan 120..ekekekek dapat ler 4 helai..sbb dalam kiraan kepala ibu dini..hampir 40 helai dah tudung ratu yang ibu dini miliki..bermacam2 kaler, n roper...tak kisah yang penting ibu dini puas hati n ibu dini suka design n jugak patern dia..mmg best tahap babas...
Alah..ibu dini bukan dapat apapun kalau buat promosi nie...sebab ibu dini cuma nak warwarkan jer pada penggemar tudung ratu agar mengunjungi butik ratu cawangan setapak kerana mulai esok hingga Isnin..Ratu membuat diskaun sehinga 70%....banayk tuuuu...x sabar nak g esok..mn tau ader yg terbekenan di hati ibu dini...huhuhuhu..jom arrrr...nanti ibu dini amik gambar n tunjuk kat korang antara koleksi yang ibu dini ader..yg paling best..ibu dini pernah menang saguhati dari Butik ratu hamper bernilai RM 500.00 dimana di dalamnya terdapat 1 helai selendang, 2 helai tudung n sepasang telekung...alhamdulillah...berbaloi..baloi...apa tunggu lagi..moh kiter ke sane.....

nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails