KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Sunday, May 16, 2010

Nur Dini dah ceria kembali...My bestpren..Norhafiza HussinNasi tomato...yg berjaya aku buat..
Assalamualikum....hmmm dah 2 hari x bersiaran n enter any new entry...ekekekke..bukan apa ..perst, bz melayan karenah puteriku...Nur Dini Qistina yang br jerk kuar dr spital...besa ler..adet simptom manja ala2 ngada2 pun sama...second: hepi tahap babas biler dpt jumpa best pren lama yang berkunjung ke rumah...makaceh ler sbb sudi bertandang ke teratak ku...third: dapat mengekspresikan nasi tomato yg sekian lama nak buat tapi x reti..(resepi mintak kat abah)hehehe..akhirnyer menjadi gak nasi tomato ku....huhuhu..cam tak cayer jerk aku berjaya melakukan sumer tugasan2 di atas..wakaka..cam ler teruk sgt..anyway aku rasa bangga biler sumer menjadi & anak aku dah sihat semula...moga Nur Dini Qistina sentiasa sihat2 dan ceria2 selalu...amin...




nukilan...adiezaqistina
Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails