KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Sunday, July 4, 2010

SimplyStyle Shop 1st Giveaway



aloo...hmm stu lg contest yg ibu dini join...nie terbaca di blog ifa...heheheh
dak ifa nie rajin join contest n selalu gak arr dia mng..tahniah n mmg ifa lucky..
ok nie ibu dini pun nak join gak arr contest nie sbb cam best jerk..
adiah dia lak..mmg ibu dini berkenan sesangat...alahai..
hanger tuk gantung tudung..

mmg best arr
sbb kebetulan koleksi tudung ibu dini dah banyak..susah gak kalau
x der hanger yg berlubang2 mcm tu..
wakakaka....tapi syArat dia anda sumer kene arr follow betul.2
kalau x camner penganjur nak pilih kalau syarat tak cukup....
nak join??????????
contest nie di anjurkan oleh MS G-NIE.
ibu dini tag kepada mama zharfan arrr...
tarikh tutup contest nie 31 julai 2010...(tarikh lahir dini)

nukilan ibu dini
Photobucket

2 comments:

tiefazatie said...

hihi..malu la ifa..akak nie..hihihi..alhamdullilah masih ada rezeki..akak..tempat tudung tue ade gak jual kat ikea..hihihi..=)..wish u luck kak..

adiezaqistina said...

thanx ifa..sbb tu akak suke terjah blog ifa..sbb akak tau ifa nie mmg suker join contest..akak yg mn x kene follow twitter tu akka join arr sbb akak x derk act twitter..sbb ader syarat2 contest akak tak leh nak ikut..sbb tu x join..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails