KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, May 24, 2010

Contest Gaya Mandi Paling Comel

Nur Dini Qistina Ahmad Rosdi
31.07.08
***naper ler air nie cetek jerk...isk..isk..isk..tipu nie..***


Salam petang isnin...baru jer buka blogg..nak review nak up balik traffic lepas senyap & sunyi pg td...ok terkebetulan amsa baca shoutbox ibu dini, buka blogg maam aqif..n lepak kejap kat blogg tuu..ntah mcm mn ader lak terpandang satu contest Gaya Mandi Paling Comel...ianya di anjurkan oleh Mama Balqis's. terkebetulan plak due date dia lambat lagi..so apa lagi..ibu dini pun skodeng2 arr album gambar dlm notebook nie n terjumpa lah gambar Dini mandi kat pool buatan..wakakaka..sbb masa tu H1N1 tggi..oleh kerna Dini suka sgt mandi kolam..maka ibu & ayah..belikan lah tuk Dini..walaupun kolam nie lotak depan umah jerk..yg ptg swimming suit kena ada..baru ler best..menghangatkan lagi mood spt di kolam renang...dah tak sabar nak join contest nie..korang baca jerlah syarat2 yg mama balqis nak ok..




1. Buat entry pasal contest ni dgn tajuk CONTEST GAYA MANDI PALING COMEL!
.
2. Letakkan banner contest kat entry & side bar. Banner mesti link ke entry ini.
.
3. Jadi follower blog ini dan blog yang meng'sponsor' hadiah Faizzal Reject Shop
.
4. Letakkan sekeping gambar anak anda yang menunjukkan gaya mandi paling comel. Kalu mandi mesti ada air yer....had umur sehingga 6 tahun....sertakan sekali nama anak dan tarikh lahir. Ceritakan lah sedikit pasal gambar tu....
.
5. Jangan lupa letakkan link mengenai penyertaan anda di ruangan komen ini

6. Tarikh tutup pada 15 Jun 2010 jam 12 tengahari.

7. Sebarang perubahan syarat2 di atas adalah tertakluk kepada penganjur.

Hadiahnya adalah 1xTEDDY COIN BOX sila klik untuk melihat rupa bentuk hadiah.
.
Mama akan pertimbangkan hadiah saguhati...tapi tak konfem lagi yer...nak cari sponsor dulu



nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

1 comment:

Mama Balqis said...

salam,

TQ join contest ni.dah jadi folower blog saya dan penganjur ker? maaf saya tak dapat trace yg mana satu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails