KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, May 21, 2010

HAdiah perkahwinan contest by Mama Aqif



Salam pgi jumaat...pagi nie aku terbaca satu contest yg dianjurkan oleh mama aqif tentang ahdiah ulangtahun perkahwinan... so di kesempatan itu aku pun mengodek2 arr aku nya notebook kot2 ader terselit sekeping 2 gambar kawen aku dulu..wakakak...so alhamdulillah ader gak...so n3 nie aku nak citer pertemuan aku nga hubby aku sepanjang 7 thaun kami kawen di mana ulangtahun perkahwinan kami pada bulan 8 nanti...so nnti akupun leh arr buat contest..wakakaka..aku kenal ngan Mr Hubby since 1996 taht time kami masih di form 5 Smk student..(Sek Men Kamunting perak)...so abih Spm mr hUbby dpT sambung blaja di Utm Kl course Engineering aeronatik dan masa tu plak aku dapt asmbung study to be a nurse (sekarang dah jadi salah seorang tenaga pengajar jururawat di kolej kejururawatan swasta..) aku ngan mr Hubby mengahbiskan 3 tahun pengajian kami sehingga tahun 2000 dan pada ketika itu kami masih lagi menjadi couple yang bahagaia..sehinggalah tahun 2003 iaitu selepas masing2 bekerja dan kami sepakat untuk mengikat hubungan kami dengan ikatan yang sah...maka pada 08 Dec 2002 kami mengikat tali pertunangan dan selepasa itu dalam tempoh 8 bulan bertunang...kami pun bizi menyiapkan persiapan perkahwinan..alhamdulillah pada 29 ogos 2008 aku di nikahkan oleh tuan kadi di masjid kg jambu dan jam 545 ptg dengan 2 kali lafaz..aku selamat menjadi isteri kepada Kapt Rosdi....dan kini kami bahagia selepas menunngu hampir 5 tahun kami di anugerahkan seorang puteri yang diberi nama Nur Dini Qistina...
Persandingan di rumahkuPersandingand i rumah suamiKetika majlis potong kek di bawah pedang...


nukilan..adiezaqistina
Photobucket

2 comments:

thaqif amsyar said...

salam perkenalan,

mama aqif dtg jengah..wah, tak sangka kenal dari sekolah, so sweet..bila dah jodoh mmg takkan kemana kan :)

ok good luck :)

AYU said...

salam kenal...singgah sini dr blog mama aqif..tengok gambar kahwin...good luck

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails