KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, May 14, 2010

Mcm mn leh tertinggal nie...isk..isk..isk..

Dini ngan bantal busuknyer....Hope Dini cepat sembuh......Lenanyer tgk Dini tdo...Wacha!1!!!! nak karate saper nie...

Assalamualikum...& very gud mowning to all the bloggers....hmmm time nie aku tgh free skett sbb anak aku tgh tdo lps amik satu dos of nebulizer kul 6 td...hehehe buat susu n bg bantal busuk dia terus lena di ulit mimpi..layan gambar di atas......hmmm aku buat entry nie sbb teringat pagi td masa nak sembahyang subuh..rasa telekung mmg satu standby dalam keta..so kul 630 td aku g ler turun kat car park..nak amik telekung...jenuh arr aku mencari dan terusd mencari...tak juga jumpa..so aku amik keputusan nak amik AOR leave ler kejap sbb nak balik amik telekung..sib bek ler nurse mlm nie bek ati..dan memberi aku pinjam telekung dia..huhuhu...lega skett..so tgh hari nie kene blk kejap nak amik telekung..kalau ta x kan x yah semayang plak....tu ler kisah hyer...


nukilan adiezaqistina
Photobucket

1 comment:

Jiey^Mien said...

Cepat baik yea nak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails