KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, May 31, 2010

Baby with soother/feeding bottle contest


Salam riang di mlm isnin...sedang skodeng2 blog orang, Ibu Dini tersinggah di blog Nurul nie...hmm ader contest baby with soother or feeding bottle...due date dia lake 6 June 2010...hmm tinggal 6 hari sahaja lagi sblm tarikh tutup..kiranya Ibu Dini sempat ler join..ahakks.... ok nie syarat2 yang harus di patuhi....

1. kene jd FOLLOWER blog nuruL ***DONE ***

2. tulis arr N3 ttg contest yang di anjurkn tu..kalau tak camner nak join.** DONE***

3. cOPY banner di atas & letak arr kat sidebar korang...*** DONE***

4.uPLoad SATU @ DUA gamabr anak korang yg berusia dlm lingkungan 0-4tahun..yg paling penting mesti dengan PUTING atau BOTOL SUSU ataupun KEDUA_DUANYER sekali...tp korang kene ingat arr TAK BOLEH LEBIH DR 2 KEPING!!!!*** DONE***


5. kene arr letak nama anak, biler lahir dan yang paling penting email..bukan apa kalau korang menang senang arr nurul nak contact...*** DONE***

6. korang kene TAG kat kawan2 tau..baru meriah biler ramai join...x ramai pun x perk..nurul ckp at least sorang pun jadik arrr..>***DONE***
IBU DINI letak Mama Qaseh lah yerk...ibu dini dah jerit kat kotak dia..

7.last but not least, JANGAN lupa letak komen & link nyer sekali...supaya nurul boleh check sumer syarat telah di patuhi..** DONE****
Demam 2 jugak..yang penting botol susu tuuu...sentiasa di mulut..ahakss

Gaya agak ganas yerk...walaupun tgh nak panjat kusi..botol..mn leh tinggal..

Nama anak: Nur Dini Qistina Ahmad Rosdi
Tarikh Lahir: 31 Julai 2010
Email: niezaabadi@yahoo.com.my




nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails