KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, May 28, 2010

anda PHOTOGENIC??? mari join contest ini



Assalamualaikummm.....hmmm nie nyer contest adik ifa tag kat ibu dini suh join..aduii ler cayang...ibu dini nie mn ler photogenic..tapi ibu dini cuba jer arrr...ok actuallly contest nie di anjurkan oleh Yeyen @ Izyan Izzaty....hmmm so nak tau syarat2 contest nie apa dia?..hmm jom layan..


1@ terbuka kepada semua peringkat umur.
2@ gambar anda seorang! kalo ader org laen , saya REJECT, :p muahahahaha!!
3@.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.@ hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)

5.@ mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY

6.@ sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]

7@ .letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)

8.@ tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p


9@ sesiapa yg telah mengikuti contest saye,silalah tinggalkn link dan nama anda d comment untuk entry ini ataupun d kotak your thought ..


Aloooo..nama saya nieza @ Ibu Dini...gambar ni d'snap masa Ibu dini tgh dok ckp kat talipon...almaklum cantact kawan sbb dia nak kawen mggu depan...apa yg menarik yer..hmmm mungkin senyuman ibu dini kot..sbb ibu dini nie..mmg suker senyum..pastu masa nie lak ibu dini br jer try bedak baru..so sbb tu nampak muka berseri2 skett kot..pastu mata ibu dini lak...hmmm nak kata sepet pun tidak..nak kata bulat pun tidak..tp biler ibu dini marah..hmm mata otomatik akan jadi bulat n besar...satu lagi ibu dini lak suka ngan natural nyer mekap..tak nampak ler sgt cam badutr dr zoo..so simple is nice..but ader org x caya ibu dini dah amsuk 30an..n still org ingat ibu dini hmmmsweet 19??????tak ler..dlm age 27-29..hmm muda nyer...hakikatnyer ibu din i dah tua dah...wakakak...itu jer lah kot pasal ibu dini...boleh ke????
Ibu dini tag..kat...# mimi
# nats
# mama aqif

nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

4 comments:

hanie@nisya said...

memang manis senyuman itu :)

gudluck!!

Izyan Izzaty said...

wah~ manisnyer senyuman ibu dini , suke sgt ! gud luck ! ganbate .. hehe ..
saye join jugak contest ibu dini ..
gud luck tuk kite berdua .. hee :)

tiefazatie said...

gewd luck juga kak!..hihi

adiezaqistina said...

gud luck tuk kiter sumer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails