KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Saturday, May 30, 2009

Abih Dah...........


Alhamdulillah....syukur aku ke hadrat ilahi sebab dah abih time dah dok kat kelas...pasnie c'buk dok wat assignment lah plak...sblm tu...aku kena cari material and kenalah banyak membaca...huhuhuhu...tak per..yakin boleh...yang bestnya wat course nie, aku berpeluang jumpa balik ngan senior aku masa study amik diploma dulu...mmg best gler arrrr....so apa2 pun aku kena yakin boleh tuk score yang terbaik.....submit assignment lak pada 24 aug 2009....










nie ngan my senior , kak etasya, kak diana and kak ja...









nie plak gambar aku ngan lecturer dari northumbria university uk...Mr David Hyde
Nie plak ngan Ms Margaret Hickman

1 comment:

dilla-ady said...

isk teringat lak zaman blaja2 dulu..kagum tgk nieza ada keinginan nk further study lagi time da jadi wife n mother ni..dilla pun tak leh wat cam nieza..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails