KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, May 11, 2009

Jalan2 hujung minggu......


Proses wax kaki nur dini.....



Hari nie g melaka...sbb nak celebrate hari ibu ngan my mother coz my om at d moment stay with my sister kat melaka...hmmm...so aku sampai melaka kul 1130pg...mmg penat arr..n sepankjang perjalanaan anakku nur dini tdo..hmm memang best sbb tak ler dia memanajt aku sangat...heheheheh..and boleh ler aku sembang nagn hubby aku yang tengah drive...alhamdulillah.....nasib baik jalan x jam sangat..so senang ler n sampai pun cepat ler jugak...lepas lepak2 kat umah adik aku...aku cal kawan baik aku sapa lagi kalau bukan amstura shaary..sbb dia tgh balik vacation..lama rasanya tak jumpa dia...mmg rindu tahap baabs tul ler...so aku amik dia kat umah mak dia kat teluk mas...nak tau kat ner? kat ngan sek henry gurney...sekolah apa tu?sekolah budak2 nakal..so kalau x nak masuk sana jgn nakal2 ok....kami pi lunch kat mahkota parade...makan nasi ayam...ummm..mmg sedap gler...mkin sbb dah lapar sangat kot..hehehhe..sbb tu ler dedap...tak kisah arr..ntah camner sambil jalan2 kat ctu mata aku tertarrik utk buat kenangan anakku...aku buat wax tapak kaki dia...hmm...nasib baik ler anak aku nie tak nangis..alhamdulillah...ini lah aksi anak ku ketika proses wax kaki dia....har..har..har...seronok betul tgk n mmg cute ler anakku masa tu..diam jer...heheeheheh..tu arrr..nak tgk hasilnya????????????????




Tapak kaki kecil anakku...

1 comment:

syida said...

tomelnye tapak kaki dini..kalu tapak kaki ecah tak tau ar besar mana...nak lak jenis kaki tembam mcm ecah tu..hahakk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails