KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, May 18, 2009

Dah blaja balik.....


Hmmmm...harinie hari pertama aku masuk kelas setelah sekian lama tak sambung blaja....so mulalah kehidupanku sebagai clinical instructor merangkap pelajar ......mmg excited gler...tetapi aku dah boleh blaja balik sbb anak aku pun dah besar cikit...hehheh..so blh ler bg half comitment tuk study...smpai biler nak hold diploma jer...yang bestnya masuk kelas pagi nie..aku terserempak my x senior masa blaja dulu...kak norita, diana, jamilah, hashimah and masrah...hmm..mcm x cayer jer..anyway 4 org still kat saudi lagi hanay aku ngan masrah jer lah yang masih stay kat malaysia...mmg ler nak cari duit lebih but sometime kena pikir naka gak...bak kata lain..money can buy anything u like but not family...we agree money is everything...for me know family should come first...they inspire me alot...accept what evr god give u....insyaallah...one day u will deserved for what u have done....

1 comment:

anemachey said...

blaja blik erk??/good luck!! kuatkan dan tabahkan hati k...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails