KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, May 15, 2009

Swimming....


swimming suit dini....
Aku nie nak tergelak pun ader...ntah camner aku terpikir nak g swimming...bkn apa sbb dah lama tak g swimming tu ...so nak djadikan cter lak..kakak sepupu aku sapa lagi kalau bkn suraya pun nak g swimming..alangt2 aku pun nak ler join sekali...so malam kelmarin aku ngan asben aku pun apa lagi..g jusco sbb nak crkan dini swimming suit...mmg kelakar gler masa tu terutama sekali bila aku bg dini test 2 piece nya suit...dia pun gelak..heheeheh...last sekali aku nak gak beli kat dia maka aku amik yang mcm korang sumer tgk kat bwh nie...sbb nie jer yang paling kecik...so apa lagi sabtu nie enjoy swimming arrrrr......


1 comment:

syida said...

amboi dini dah ada swimming suit..nanti mak su nak beli gak utk k.ecah la...mandi kat tali air blakang umah..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails