KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, May 4, 2009

sweet memories...

Tak byk sgt xtvt minggu nie sbb balik kampung...tp sblm balik kag tu mmg penat tahap babas sbb pg tu kami anak beranak g seremban..cuci umah...org br jer kuar dr umah so nk kena cr penyewa baru...pastu ptg lak my hubby g subang nak jemput misi lubnan br tiba ke tanah air..flight delay.....tensen betul aku kat umah..yer lah nak blk kg...so blk malam tu gak..kul 10 mlm dr key ell smpi tepeng kul 2 pg..balik umah mak aku dulu..yg tak bestnyer kali nie aku balik mak aku x der..mak aku kat melaka sibuk uruskan persiapan perkahwinan adik aku no 4..so pg esok lps jer abah aku pi keje..aku pun cabut ler balik umah mertua aku..terkezut akuy tgk si qaseh...makin debab...geram betul...tp0 cian plak aku tgk biras aku sorang lagi..pregnant no 2...teruk betul mabuk dier...melepek...ish..ish..ish..takut gak...tp x per arrr..anak 2 rezki...hehehehe..syida..kalu ko bc jgn mare yer...so mlm tu kami bertiga berkumpul accept abg ipar aku satu lagi jer tak balik sbb wife dia cik ct dah sarat....n then abg ipar aku tu plak keje...so mmg tak jumpa arrr...seronok tgk si ecah, dini n qaseh sembang..macam ler depa paham..mak mentua aku siap kata mcm itik ngan ayam bersembang....aku luper nak save gambar dlm laptop so x leh ler nak show kat cni..tunggu ler nanti aku masukkkan...tp mmg best ler....biler bertemu ramai2....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails