KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Wednesday, June 16, 2010

Widget baru

Selamat malam...N3 kali nie ibu dini g jalan2 kat blog airul, tetiba ibu dini terpandang satu coretan ttg widget wawwi...ibu din i pun tak tahu ler apa yg bagus sgt pasal widget nie, maka ibu dini ikut jer seperti yang di arahkan..maka letak arr kat sidebar ibu dini...so apa function dia ibu dini tak abis belajar lagi...almaklum baru dok cuba2 skodeng jerk sebenarnya..so ini kira test arr pasnie apa yang terjadi pasti ibu dini akan update kat korang sumer ok..so mcm mn nak pasang widget nie? senang sgt...(walaupun ibu dini mula2 x tau nak wat camner) tgk gambar nie camner nak buat ok

lepas korang isi jer..jgn lupa klik [+] Blog/kod widget...sbb lps jer korang klik nanti korang akan dapat coding dia...ok..pastu copy n paste letak kat sidebar korang..yg paling penting sekali..korang g arr jalan2 kat blog org plak sbb nak promote n dapatkan downline...ok..itu yg ibu dini paham setakat nie...

nukilan adiezaqistina
Photobucket

1 comment:

Benrauf 2.0 said...

Banyak sangat widget nanti nak buka webpage jadi lambat. almaklumlah bukan semua PC adalah Intel i7.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails