KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, June 1, 2010

Award lgi..dan lagi

Salam sejahtera....Ibu Dini dr semalam g blogwalking kat org2 yg mai jerit kat kotak jerit Ibu Dini...so biasa lah sbb Ibu Dini tau Ifa mmg akan mai singgah kat blog Ibu Dini nie.Hmm ada award dr ifa...ahakss....ekeke..comel nyer award yang diberi nama Mr Cumel.. tapi cam biasa lah ada soklan yang kena jawab...layanzzzzzz...




1.Adakah anda happy sekarang?

hepi sesangat sbbx sabar nak tnuggu ari sabtu......ahakkksss

2.Kenapa anda Happy?

Ibu dini hepi sbb mr hubby dah nak balik dr ostrolia sabtu nie penerbangan jam 1ptg dr sydney...huaaa..hua..hua..tak sabar nak jumpa mr hubby

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?

Ibu Dini pun x tau naper Ibu Dini hepi, tapi Ibu Dini rasa, Ibu Dini akan hepi kalau dapat duduk ngan mr hubby sambil layan karenah Dini..paling best biler dera mr hubby amik gambar kami berdua..ahakssss...


4.Pernahkah anda menerima tag??

hmmm...(sambil garu kepala yg x gatal)...pernah rasanya dari ifa..kiranya nie bru dua kali lah...


5.Nyatakan warna yang anda suka.


MERAH....sgt2 suker...


6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.

Ibu Dini nak b g kat sapa yerk?hmmm..kejap Ibu Dini pikir..tapi rasa2nyer Ibu Dini tau nak bg spa...
Mama aqif
Ibu Dina
mama Zharfan
kk lenda
......lagi 5 tu kat sesapa yang sudi buat boleh tak.......



7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.Tulis panjang berjela pon takpa.


hmmm salah sorangnyer Ibu Dini tau dia rajin masak memasak...sbb Ibu Dini pun baru jerk bg award kat dia...so sbb perst time kan...


8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?


Syukur alhamdulillah...Ibu Dini gembira dengan apa yang Ibu Dini ada..sbb Ibu Dini punya mr hubby yg sgt penyayang, Dini yang agak lasak dan suker memunggah dapur biler Ibu Dini tgh masa..namun itu yang menghappykan Ibu Dini...

Lorrr..dah abih dah ker??????????ahakksss...alhamdulillah...




nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

2 comments:

tiefazatie said...

hihi..tq kak..sudi amik n buat..hihi

adiezaqistina said...

ifa mmg rajin betul buat tag yerkk..bagus2 at the same time boleh promote blog akak sama..ahaksss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails