KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, June 1, 2010

Sandwich Xelipar Jepun dr Wan Hazel



Salam malam..ekekekek..sedang Ibu Dini membizikan diri membuat satu blog tuk tupperware brand, Ibu dini terperasan yang wan hazel jerit kat kotak jerit ibu dini suh pi amik sandwish selipar jepun..bukan apa...sebab org asyik bg award jerk..hmm betul jugak kan..award mn nak kenyang..so sandwish lg kenyang..tapi awat letak selipar jepun cik oii...anyway ibu dini nak ucapkan trimas ler kat wan sbb sudi bg ibu dini sandwish tu....so kalau yang lain nak jugak...jgn segan dan jangan malu tuk amik dr wan hazel..sbb dia bg dengan ikhlas hati...so moh kiter share sama sama okezzz...


nukilan adiezaqistina
Photobucket
Blog Advertising

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails