KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Wednesday, June 2, 2010

award lagi...



Salam ceria di pagi hari rabu ini...wallahi...alhamdulillah hari ni bila Ibu Dini tengok kotak jerit ibu dini, nampak syaza jerit yang Ibu Dini dapat award lagi..alhamdullillah maknanya blog Ibu Dini dah mula ada orang kenal..syukur dan terima kasih buat semua teman2 blogger yang selalu memberi support kat ibu dini dalam meneruskan usaha bagi memastikan blog ibu dini ini sentiasa mendapat tempat di hati blogger - blogger yang lain
as usual biler dapat award nie tentulah kena jawab soalan-soalan yang mencabar minda ibu dini di pagi rabu ini..
Buat Syaza thanx for d award!!!!





Apa yang bermain di fikiran anda sekarang ini ?

hmm tgh pikir macam mana nak ramaikan org beli tupperware brand dr ibu dini

Apakah nama samaran anda ?
ayong, niza, ija, mek ros


Berikan tiga orang yang anda sayang ?
keluarga ku, sahabat2ku dan juga seluruh teman2 blogger


Panggilan untuk si dia ?
sayang, hubby, yang n abang....kdg2 biler ada dini kene lah panggil ayah...ahaksss


Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa ?
kasih sayang x dapat diukur dengan hadiah, maka apa yang ibu dini impikan adalaqh aebuah keluarga yang bahagia dengan limpahan kasih sayang hingga akhir hayat


Blog manakah yang anda suka lawati ?

alhamdulillah, Ibu Dini suker pegi sumer blogg especially blog home sweet home..sbb byk resepi n tak lupa jugak blog kak lenda...

Tag kan kepada 15 rakan blogger anda .


1.Ifa
2. kak lenda
3. mommy whitey
4.wanhazel
5. mama zharfan
6. ibu dina
7.posh76
8.chegualong
9.fiza
10.sis cabai
11.fiezah
12.kakngah
13. asmaria
14.mama qaseh
15.cik qiqi


nukilan adiezaqistina
Photobucket

1 comment:

tiefazatie said...

kak!tq!ifa dh siap wat dh..hhihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails