KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Sunday, June 13, 2010

last n3 tuk minggu nie..ahakkss...

ok; sebelum ibu dini menutup tirai n3 tuk minggu nie, izinkan ibu dini menupdatekan last citer sbb tadi lps jer maghrib, mr hubby tanya ibu dini nak makan aper????????so ibu dini jawab; jom arr g mkn kat luar, sbb ibu dini x masak arini kerana arini satu hari kami g jalan2..so mmg x berasap arr dapur ibu dini..lps ditimabang, tolak dan bahagi, maka kami kuar g restoran NZ surry house kat wangsa maju....menu yang ibu dini pesan?? nan tandoori chicken 1 set, n barli suam..mr hubby laks, nasi goreng ayam ngan tea o ais limau...hmm sedap kami makan samapi licin..pastu dini buat projek dlm keta...ahhahahaha...apa dia???????biasa arr membuang "tut" dlm pampers..sib baik dh balik ..kira ok arr..balik jr umah cuci badan dini n tukar baju tidur...pastu bg susu n tersu masukkan doia dlm baby cot..time to sleep..ok..so ibu dini pun stop sbb dini dah nangis...sok ibu dini sambung lagi ok...



nukilan adiezaqistina
Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails