KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Saturday, June 26, 2010

"Sweet Cute Baby Smile Contest".




Dok berblokwalking ptg nie jumpa satu contest nie di blog
mama zharfan...
so sambil dok baca2 mcm best jugak..so ibu dini pun nak join arr...jenuh arr skodeng2 gambar dini yang ada....ahakssss... so nak tau lebih lanjut ttg contest nie boleh arr baca di SINI



ok untuk itu anda semua boleh lah berkunjung ke baby Ku cute collection kerana terdapat byk barangan yg boleh didapati dia online shop seperti busha, shoes, baby wear and etc...so jgn tunggu lama n segeralah berkunjung di
SINI

so ini pic yg ibu dini pertaruhkan...

Nama baby: Nur Dini Qistina
Umur: 23 Bulan
Nama Ibu: Nieza

3 comments:

gewecun said...

wah!wah!,,bergaya nye dia..tomei2..gud luck ya

adiezaqistina said...

tq

INTANKUTERPILIH said...

hye dear, sori nak ckp, link blog takder kat blogroll laa...nanti lepas update inform kita key...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails