KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Sunday, June 13, 2010

Jalan2 di genting...


aLoooLaliHaAAAaaaaa
salam siaran ngan ibu dini balik..ahaksss...
arinie ibu dini n mr hubby bw dini g naik genting...
sj jerk jalan2 buang money...ahakkks...tapi tak main apa pun...
sj jerk nak bw dini jalan2..yer arr next 3 weeks ibu dini kene
keje luar key ell...nak tau kemana??????????
ibu dini akn g dungun terengganu...so nnti leh citer pasal sn plaks....
ok g genting pg td..kami kuar jam 830am...g bekperst kejap
kat restoran ali maju...then terus naik duke trus ke gombak...
lps byr tol RM 5, kami terus ke genting...sampailer kat
awana..sbb naik genting skyway....
sj jerk bw dini naik kabel car....malas nak drive smpi atas...
sbb mesti jam punyer...
lps mr hubby beli tiket 2 way....kami pun beratur arr tunggu turn...
mak aiiii..ramai nyer umat2 yang nak g genting....
tapi sib bek ler mai pagi..takut ptg satnie..hujan...so pi ler
awal2.....smpi kat atas...dini lak cam tak nak dok dlm stroller....so apa lg
my mr hubby ler dukung dia sepanjang kat sana...ibu dini
tolak empty stroller jer lah..hahahaha...
tak derlah sejuk sgt...so kami pusing2 amik gambar...
pastu g makan kat mcdonalds ...lepak kejap..then kul 130ptg kami dah on the way turun balik ke awana...sebab tak larat.dah nak mendukung dini..so layan jer lah gambar yang sempat di snap oleh mr hubby...

dini tdo on the way naik kabel car..
dini dh bangun...tp masih mamai...senyum pun x nak...
dini ngan my mr hubby@ayah...masam jerk....dini..
wah...comelnyer dini ngan barbie sunglass
dini takut tgk all the theme park punyer roller coster....
masa on d way turun dini dah bangun...so siap posing ngan ayah dia lagi..


wahhhh..mcm berani jerk dini..
dini tak nampak ler ayah...
kat sblh rangka dinosor...dini tak perasan lagi...
ahakksss...hepi family...

nukilan adiezaqistina
Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails