KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Saturday, June 12, 2010

Batik sarong Giveaway

batiksarongon9.blogspm

salam pgi...dok skodeng2 blog orang, ibu dini singgah di blog di blog batiksarong09 n join arr contest yng dianjurkan...hmm nampak menarik jugak sbb walaupun ibu dini jarang guna kain batik, tetapi kalau ader org dtg umah, depa tentu nak pinjam kain batik ibu dini..ahakss..so anatar kain abtik yg ibu dini bg depa pinjam adalah kain batik srawak dan sabah..mr hubby beli then kain batik langkawi...ahakss...so oleh kerna nie contest, maka ibu dini nak gak tamb ah lagi koleksi kain batik sarwak yg keler itam putih tu...tu kalau ibu dini dpt first ler..x nak bg yang tu nak bg kaler pink tu pun ibu dini suker jugak...kalau tak menang jugak, bag shawl pink pun ok sbb ibu dini boleh hadiahkan shawl tu kat adik ibu dini..sbb dia mmg suka shawl....si apa lagi jangan lupa pilih ibu dini yerk...
hadiah pertama

hadiah kedua
hadiah ketiga

so pilih arr ibu dini yerk...ahakkksss





nukilan adiezaqistina
Photobucket

1 comment:

BSO said...

salam..
mekasih sudi join..
check.. gud luck :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails