KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, June 14, 2010

perlu ke ini berlaku?????

AlOooolAlihaaa....Ibu dini baru jer online dan mula la memikir apa n3 yang sesuai tuk ibu dini tulis arini..lepas di timbang tolak bahagi darab, ibu dini memutuskan tuk citer ttg sikap segelintir pelajar yang mengambil ijazah...seperti semua sedia maklum ibu dini sedang melanjutkan pelajaran separuh masa degree di mana ketika ini ibu dini berada di semester akhir..so biler dah masuk semester akhir nie..macam2 yang nak kene pikir sbb melibatkan assignment 10000 patah perkataan..apa yang ibu dini nak citer ntah ler...nak di jadikan citer, minggu nie kelas kami tak banak sgt..so byk masa boleh di gunakan untuk ke perpustakaan bagi mencari dan membaca previos disertation ataupun tesis...ada lah segelinitir pelajar yang kurang cerdik biler mereka di beri peluang tuk membaca , boleh plak mengopy assigment tersebut, ambil melalui handphone dan ada gak golongan yang "cerdik pandai" kononnya koyakka contoh tesis itu..kenapa perlu ini berlaku?susah sgt ke?kalau tanya ibu dini tentu lah susah..tapi dah nama pun student..tentu lah kene banyak membaca dan membaca untuk hasilkan yang baik..tak perlu ambil kertas kerja orang lain...perlukah semua itu?oleh kerana satu tindakan bodoh yang di lakukan itu, maka kami student yang lain tak boleh nak lihat ataupun baca sample yang ada di library lagi...kan dah menyusahkan?????????sib baik elr ibu dini sempat membca 2 contoh tesis dan lihat bagaimana progressnya...aduhai..manusia...kenapa lah kamu jadi macam nie...menyusahkan orang betul....

nukilan adiezaqistina
Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails