KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Sunday, June 20, 2010

Biler dah sampai terengganu..........

Salam sejahtera....hmm agak2 korang sumer masuk tak umah ibu dini arini???
bukan apa...sbb arini baru jerk nak o9..sbb ader citer yang ibu dini nak sampaikan...
seperti yang korang tau, ibu dini dah pun kat terengganu nie....cam tak cayer jerk samapi ke terengganu...nak tunggu mai cuti2 malaysia lambat sgt..so biler kene tugas kat sini, so sambil nyelam minum air ler..best jugak kat terengganu nie...oleh kerne esok baru ibu dini masuk keje, arini ibu dini n mr hubby g jalan2 sampai kat kola terengganu...g masjid terapung n masjid kristal...cantik sungguh...masuk dlm masjid kristal teringat masa kat mekah dulu..ahaks...
pastu ibu dini g pusing2 kat pasar payang....sempat ler beli cenderahati skett...nnti nak pikir tuk wat contest...ahakss...buat masa nie tgh dok pikir kontest apa yang ibu dini boleh buat..
gambar??????????
ahakss...of course ibu dini akan upload..tp bukan dlm masa sari dua nie..insyaallah by this week byk gambar akan penuh di blog ibu dini...
ok ler.. ibu dini nak rehat dulu sbb sok pagi dah masuk keje, so ptg skett kot baru nak online..
so jgn lupa jengah2 ibu dini nyer blogg...yang pasti jgn lupa tinggalkan jejak korang....
ok..
gud nite.....




nukilan adiezaqistina
Photobucket

1 comment:

Zack Zaifull said...

uhuks! tak singgah kemaman ehhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails