KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Saturday, June 12, 2010

aku masih belajar

Salam pagi...ibu dini pagi nie masuk opis lps seminggu tak menjengah di opis sbb ibu dini kene masuk kelas..almaklum ler bielr dah tua2 nie sambung blaja balik...so nak dijadikan citer, biler dah masuk kelas, ibu dini jarang ler nak online sbb pasgi sampai petang kat damansara pastu balik umah dah letih sesangat...nak on lappy pun malas sgt..kepala dah sakit ngan tutorial sepanjang ari...aduihhh..balik lak nak kene layang anak yang sentiasa lasak dan aktif..ada sahaja kerenah dia yang ibu dini kene layan..tambahan plak sekrang nie ayah dini @ my mr hubby dah balik dr ostrolis..so makin menjadi2 ler manja dia..mmgf penat..rasa sedih jugak sbb tak dapat nak berblog selalu..sbb kalau dekat opis daat ler jugak ibu dini buat satu dua n3..sungguhpun begitu ibu dini berharap amsih ramai lagi yang sudi melawat dan meninggalkan jejak di blog ibu dini..insyaallah ibu dini pasti membalas kunjungan anda semula...ibu dini cuba nak menaikkan traffic ibu dini tapi sbb ibu dini nie pun masih lagi belajar..maka ibu dini pasti akan berusaha perlahan2 supaya trafic di blog ibu dini dapta naik seperti blog uncle tak pun blog pacik hussin...so ibu dini harap sangat sesiapa yang ada ilmu bagaimana nak naikka traffic mmeberi tunjuk ajar pada ibu dini supaya ibu dini juga boelh berjaya seperti anda...kerana ibu dini seboleh2nya mencuba yang terbaik agar blog ibu dini sentiasa mempunyai peminta yang tersendiri..ahakss....boleh ke?????insyaallah kerana usaha itu tangga kejayaan..betul tak???/
ok lah ibu dini stop dulu kat sini sbb ibu dini ada keje nak buat..ibu dini nak ronda2 blog org n cari contest yang boleh join..
babai.....



nukilan adiezaqistina
Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails