KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Saturday, June 12, 2010

PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY

Slmt pagi sumer...hmm dah 2 hari Ibu Dini tak o9 sbb keadaan kesihatan ibu dini tak mengizinkan...ok biler o9 jer pg nie ibu dini dpt tag dr ifa...suh join contest nie..so ibu dini x nak manghampakan ifa, maka ibu dini ngan berbesar hati pun join contest nie sbb adiah yang ditawarkan menarik jugak..tambahan plak ibu dini mmg gler ngan koleksi beg..tapi lagi best kalau ibu dini dapat yang kaler itam putih tu..cantuik sgt..boleh guna masa kuar2 ngan Mr Hubby ahakks..so pilih ibu dini yerk..tak ta lah baper byk lagi ibu dini nak simpan beg..tp syok sbb beg yang ditawarkan nie menarik dan design dia pun simple...apa2 pun ibu dini berharap yang ibu dini akan menjadi org yang bertuah memenangi giveaway nie...ahakss...nak tau camner nak join? ok senang ajer..KLIK sini dan korang boleh join seperti ibu dini..apa 2 pun ibu dini nak kena tag kat 3 org yang boleh join contest nie ramai-ramai.so apa tunggu lagi jom join..ok...kat bawah nie ibu dini letak adiah yang di tawarkan..best giler...dan 3 org yang ibu dini nak tag adalah..
1) mama zarfan
2) ibu dina
3) kak lenda









nukilan adiezaqistina
Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails