KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Sunday, August 22, 2010

Rajinnya Dini


Salam petang dari ibu dini..hmm 2 hari x update citer sbb jumaat yang lalu ayah saudara ibu dini telah ke Rahmatullah tepat jam 1350ptg....semoga arwah sentiasa di rahmati Allah dsan di tempatkan di kalngan orang2 yang beriman.....
Al Fatihah....

ok hmm arinie ibu dini perhatikan nur dini agak lasak sejak 2 menjak nie n gemar mengemas aka memunggah..mn taknyer..ibu dini tgh dok landing tgk tv ngan mr hubby...dini senyap jer dok kat satu sudut..nak tau dini buat apa? hmm apa lagi...dia sibuk memunggah smua dvd magic english dia...siap mengira tu.hmmm patut arr dia dok senyap jerk..rupa2nya ada keje yang dia sibuk buat...malas nak ckp apa..amik jerk kamera..terus snap gambar2 nie..hahahha,,,sabar jer lah..penat mengemas pun tak abis lagi..dah dia memunggah lagi..apa2 pun jgn nangis sudah ler..hahaah...ok lah short story jer arinie...nak bersiap ke majlis buka posa si rumah jiran ibu dini...nanti jumpa lagi n selamat berbuka....


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails