KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Saturday, August 14, 2010

Menu berbuka puasa


Salam pagi sabtu...N3 tertunggak nie..tak sempat nak pose smlm...ok arini ibu dini amska simple jerk kat mr hubby sebagai juadah berbuka puasa...hmm mula2 dok pikir gak nak amsak apa yer arini..so malas nak pikir banyak2 ibu dini pun g giant setiawangsa, beli bahan2 tuk buta tom yam...buat sambal tumis petai...hmm mmg peveret ibu dini tu...so kul 630 ptg baru ibu dini buat cocktail sebagai pencuci mulut ....ntah apa kene ngan ibu dini tetiba jer iobu dini kuarkan koleksi vantage ibu dini..apa lagi..guna jer lah...sbb dah beli x kan nak simpan dalam almari jerk..hahahaha...mr hubby pun heran...so inilah sebaghaian koleksi vantage ibu dini yang ibu dini gunakan....hmmm best tul makan guna vantage....hahahahahatak sabar nak tunggu lagi satu set yang ibu dini order..insyaallah sblm raya nie dapat arrr....nanti ibu dini amik gambar yerk...



Photobucket

1 comment:

kakyong said...

meriah juga menu berbuka.. bila guna set vintage tu, dah ala2 makan di tempat mewah gitu.... kellasss ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails