KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Wednesday, August 4, 2010

Bila dah tambah satu

salam ....
dini dah menginjak ke usia 2 tahun genap 31 July 2010 yang lalu... semakin bertambah satu umur dini..
semakin byk ragam dia yang ibu dini kene sabar... lately nie dini ada angin kus2 skett..pantang silap skett dini akan jerit mcm org telan speaker...bukan apa suara dini dah sememangnya nyaring...aduish...ader kene babab jugak dini nie...ntah ler...kadang2 tu penat jugak melayan karenah dini...apa yang ibu dini perasan...dini anak tunggal buat masa nie..sbb tu ler kengkadang tu angin dia tak betul...so mkin itu salah satu faktornya....bg ibu dini walaupun dini anak tunggal, itu tak bererti dini di manjakan dengan kemewahan,,,once dini make a mistake..mesti kene hukum..sbb nak ajar dini lebih berdisiplin...so tak bererti ibu dini lebih manjakan dini dan ikut segala kehendak dini...sbb nnati takut jadi macam anakku sazali...tak nak ler...insyaallah...ibu dini akan cuba didik dini dengan penuh kasih sayang dan juga disiplin..amin...
so buat dini.......
ibu loves u so much...moga Allah lembutkan hati dini dan sentiasa lindungi dini darai anasir2 yang boleh memesongkan iman dini....
ibu & ayah sayang dini


Photobucket

3 comments:

tiefazatie said...

bese la tue kak..kanak2 nak membesar kan..dini ngah belaja tue..moga dini menjadi anak yg solehah dgr ckp ibu bapa ye dik..=)

::Mamalyna:: said...

lyna pun sama... bulan depan genap 2 tahun tp macam2 perangai baru die, lotih melayannya..hehe

cik puan akish said...

haih....yg pompuan aje dh macam2 perangainyer..yak lelaki neh..lagi la...aduhai..lasak sgh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails