KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, August 23, 2010

Malasnya arin ie...

Salam ptg...hmm arinie tetiba ibu dini terasa malas sangat nak update blog..ntah ler kenapa tetiba terasa mcm tuu....so ibu dini pun dok ler melepek jer lah kat omah...tambaha pulak dini tak nak gi skoll..dah sampai depan skoll dia x nak masuk..aduishhh..tak ke terasa nak belasah hehehehe...b ertuah betul anak ibu dini nie..hmm tak kisah ler..so lepak ler kejap ngan teacher dia kat skoll...tanya pasal dini nyer perangai kat skoll...adakah kuat nangis ke? hmmm...sekarang nie dini kerap meragam n kalau nangis cam orang kena telan speaker...dia akan jerit...aduishhh..satu bangunan boleh dengar suara dia...
apapun yang paling best...dini still slamber jerk..dengan muka x bersalah...amin cikgu dia n terus peluk ibu dini n siap ajak ibu dini naik keta...hahahah..adusss...bertuahn yer si kecik ibu dini nie...lps tu balik umah jerk....bagi dia masuk dalam buai n tdo ler si ekcil tu..ngan botol susu yang x lekang dari mulut.....so sennag ler ibu dini nak mengemas umah...heheheh...so time tu kemas umah ler.....
pastu sambil2 tu masak n sipakan ler plak juadah tuk berbuka puasa...arinie masak simple jerk masak kari ikan jenahak, kacang botol goreng udang kering n ikan belah belakang....simple jerk..sebab x der idea nka masak apa...tappi malas gak nak snap gambar.apa2pun...nanti ibu dini cuba ler upload gambar yang patut...ok so tunggu!!!!!!!!!!!



Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails