KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, August 27, 2010

Menu lagi

Salam pagi jumaat..hmmm dah 2 hari ibu dini tak sempat nak uodate crita terbaru..ini kerana ibu dini begitu sibuk menyiapkan tempahan kuih raya dan alhamdulillah..ibu dini baru sahaja selesai menyiapkan tempahan kuih raya...alhamdulillah sbb lps nie ibu dini boleh arr concentrate ngan assignment plak..huhhu
ok nie kira n3 tertunggak arr nie sbb ari tu masak tapi tak smepat nak update post...sbb ibu dini bz ngan oven di dapur....kebetulan adik ibu dini datang daro taiping./..so ibu dini minta bantua n dia lah tuk membantu ibu dini..alhamdulillah ayah ibu dini memberi keizininan tuk adik ibu dini stay ngan ibu dini tuk seminggu...
so menu kali nie..adik ibu dini yang amsak..sbb ibu dini suh dia masaak ayam masak kicap..ada ikan..so adik ibu dini pun buat ler ikan kukus air asam..hnmm mmg menjilat jari..sebab bulan posa nie masak simple lagi bagus...n naik selera...pastu dia beli sayur sawi...goreng ngan sos tiram jerk..dah selesai....cukup time berbuka..erk..kenyang kami sumer..ehhehhe

Masak kicap ayam

ikan kukus air asam

sawi goreng sos tiram



Photobucket


2 comments:

syaza kelyza said...

sedapnya ayam masak kicap ! T.T

mama rifQy said...

IBU DINI..
JUZ nak inform..adiaah keychain da sampaii!!
Tak sempat lagi nak upload..hehehehe!
nway,,thanxx yaaa!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails