KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, August 3, 2010

Akhirnya..keputusan GA posing paling cun...

Salam sejahtera...perst sekali ibu dini nak mintak maap bebanyak di atas kelewatan ibu dini mengumumkan pemenang bagi GA Posing paling cun... maka dengan lafaz bismillahirrahmannirrahim... ibu dini mengumumkan 2 pemenang utama untuk hadiah FM & Key Chain Terengganu di menangi oleh peserta bernombor
45 & 16
Dan dengan berbesar hati juga, mr hubby ibu dini membuat 12 lagi cabutan untuk hadiah key chain Terengganu dan ini adalah keputusan nya....
4, 2, 8, 13
33, 42, 32, 41
7, 22, 39, 3


dengan ini, ibu dini meminta kesemua pemenang menghantar email buti2 peribadi dan juga alamat berserta no bertuah anda bagi memudahkan ibu dini menghantar hadiah yang di sediakan...
sekiranya dalam masa seminggu tiada yang berbuat demikian...ibu dini akan meiminta mr hubby mencabut undi yang lain....
sila hantar butir2 yang di perlukan di email
niezaabadi@yahoo.com.my atau
Inbox Facebook Ibu dini (Rosmaniza Abd Rani)
tahniah kepada semua pemenang..yang lain jangan berkecil hati..insyaallah sekiranya ada lagi GA daripada ibu dini..mungkin anda akan menjadi pemenangnya pulak...





Photobucket

11 comments:

tiefazatie said...

ibu dini...ade num ifa la kak..no.7..hihi..mekaseh2..hihi..ifa inbox details kt akak ye..=D

adiezaqistina said...

tahniah tu ifa....u r so lucky dik...

tiefazatie said...

tq sis..alhamdullilah..=)

mama zharfan said...

wah..congrats ifa..u are so lucky lately!!

Sricahaya said...

salam...

alhamdulillah..anak2 sri terpilih.. no 3 & 4..tima kasih yer ibu dini..
nanti sri anta details kat inbox

cik puan akish said...

ibu dini...bby hadif no 2 kah????konpius sudah..

eima said...

alhamdulillah fahim ade rezeki lagi .. no.39

sorry aku mmg tak prasan list of contestant ... my fahim warded time tuh ... TQ dini ....

Y@D@M said...

nk tgk kat mane no 2??
dh lupa lah no YADAM punya

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

ruginyer saya..
terclap linkkan...;(
xpala x bertuah...

AROL DSHW said...

yeah! no. 41.
sudah emel. :)

kakyong said...

salam ibu dini,

maaf le, baru ari ni kakyong semak.. cam tak sangka jer... 2 kali check no.. utk pastikan.. dah lama tidak bertuah..

Insya Allah, skrg juga kakyong hantor detail..

terima kasih ya ibu dini & ayah dini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails