KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, August 5, 2010

Nak masak apa yerk???

Salam petang khamis...hmmm arinie macam biasa ibu dini di opis dari pagi samapi kul 430 ptg...hmmm tak lama dah kejap lagi dah nak balik...huhuhu..apa nak masak petang nie kan???rasa mcam nak buat donut jerk...rasa2nya bahan2 ada kat umah...hmm cuma g beli mauripan jer lah...itu jer yang x derk...mesti best kalau letak coklat macam ala2 big apple donuts...(hmm selera bukan main...ntah betul ke tidak ibu dini nak buat...) tapi konperm mesti buat sebab nak tunjuk kat kwn ibu dini naman ya pn suraya aziz...bior dia jeles..hehehhehe....so ibu dini pastikan buat donut balik nanti...mesti mr hubby & dini suka....bukan apa sbb dah lama tak buat kuih nie so ibu dini kena arr merajinkan diri ibu dini buat kuih.....


Photobucket

3 comments:

blogresipi said...

Kadang-kadang banyak idea nak memasak. Kadang-kadang langsung tak tahu nak masak apa. hehehe

BIONIC WOMEN said...

donut coklat selalu wat..tapi yg x suka bila Dhiya duk makan coklat kat atas tu jer..donutnya dia paksa mama n papa dia makan.tapi donut bese dia leh plak prabis..dia takut kita makan yg lain tu, dia x dapat ler jilat coklat tu...bertuah toi anak hamba itu

adiezaqistina said...

huhuhu..dini pun sama mkn ciput jerk..pastu dia sumbat kat mulutr ibu n ayah dia...hmm..abis jilaty gula..tawar bagi kat kita...hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails