KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Wednesday, August 11, 2010

Dini Besday Party!!

Cakes, Goody Bag n Besday gurLz....
Salam 1 Ramadhan....alhamdulillah tinggal beberapa jam saja lagi dah nak berbuka puasa....hmm juadah ibu dini siomple jer lah...ok smlm ibu dini g skoll dini sbb cikgu dia celebrate besday budak2 Taska...so dini adalah sala seorang darinya lah...hmmm ibu dini mmg xcited ler sbb perst time dulu buat kat umah..kali nie buat ngan kawan2 nursery dia laks..happening ler...heheheh..tp x bestnyer, dini takut nak pakai topi party tu...org lain pakai...dia lak yang dok menangis..kelakar betul..hihihi
apaapun...ibu dini hepi sgt sbb dini dah pun berusia 2 tahun....dah maikn besar dan cerdik dini..mana tak nya..kalau ibu dini babab dia..konperm arr dia nangis yg best sekali dia ckp..ayok...ayah buat..pastu dia mesti babab ayah dia balik....
buat nur dini qistina, ibu dan ayah doakan dini jadi anak yang baik, yang solehah dan yang di sayangi ramai...semoga nur dini sentiasa di dalam lindunganNya...amin
Besday Gurlz during the Party!!!



Photobucket

2 comments:

tiefazatie said...

wah bestnye dini..adeh..xmo pakai topi tue??adek2 ifa dulu kecik2 takut clown..hihi

BIONIC WOMEN said...

hepi besday dini..sesangat meriah sambutan besday dini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails