KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, August 5, 2010

alhamdulillah......

Salam pagi....smlm lps sembahnyang magrib ibu dini dok mengemas ler bilik skett..tetiba dini minta di pakiakan telekung..konon2nya nak sembahyang...hmmm...baik anak aku nie...alhamdulillah...moga2 jadi anak yang solehah ler si dini nie....
so kebetulan kamera kat tangan ibu dini....so apa lagi..hahahha..ibu dini nie mmg suka snap jer..so amik ler beberapa keping gambar dini tuk di masukkan di dalam blog ibu dini...bukan apa 2 tiga hari nie ibu dini seakan2 x der idea yang nak di kon gsikna bersama...agak2 konpius skett...so biler ada gambar dapat ler ibu dini share ngan korang sumer apa xtvt ibu dini...
anyway enjoy ler ngan sisipan dari ibu dini....

khusyuk nya membaca ayat2 suci al-quran...hihihihi

alahai...sayang ibu nie sujud ke meniarap???

hmmm...nie tak tahu ler dia nak buat apa nie???



Photobucket

2 comments:

cik puan akish said...

owhhh...dini...sejox pewot ibu tau...:)

adiezaqistina said...

huhuhu..aminnnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails