KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, August 20, 2010

Akhirnya, Terlaksana juga....

Salam pagi Jumaat..alhamdulillah..selesai semuanya kerana ibu dini telah siap membungkus dan juga mengepos hadiah2 yang di menangi oleh pemenang peraduan GA ibu dini...bagi yang memenangi peraduan contest posing paling cun...ibu dini mohon maaf di atas kelewatan mengepos hadiah kerana kebizian ibu dini menyiapkan tempahan kuih raya dan juga barang2 tuypperware yang kengkawan ibu dini order....so diatas kelewatan itulah ..semalam walaupun demam, ibu dini emngagahkan diri tuk membungkus semua hadiah dan pagi tadi ibu dini telah berjaya membuat pos alju tuk kesemua barang2 tersebut...ibu dini harap..biler dah dapat hadiah tu..buat elr satu n3 tuk ibu dini terjah yerk..heheheh syukur sesangat dengan contset GA ini, ibu dini dah tambah ramai kenalan....n harap2 masih ader lagi yang sudi support bisnes tupperware brand ibu dini kerana setiap barang akan di berikan disakun dari 10-15% untuk setipa barang terpilih dan juga bayaran ansuran di terima untuk selected items... ok lah x nak citer panjang2...nie lah ahdiah yang telah siap di balut dan di poskan tadi....Tungguuuuuuu di epan pintu umah masing2 yerk

Hadiah Contest Posing paling Cun

Hadiah Contest I lUv Tupperware brand




Photobucket

5 comments:

syawalsimpsons said...

wahhhh...sue nampak je hadiah atas nama sue...mekasih ibu dini...ibu syawal ni x sabar nak tunggu hadiah sampai kat dpn pintu umah...

siti nurkhijah said...

wah sukanya...cepat jugak ibu dini post hadiah tu....

ibu dini amik tempahan buat kuih raya ker?

tiefazatie said...

wah...cian ibu dini demam ye..tke cre kak..ifa bru baek demam..tp still sakit tekak nie..hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhh
banyak nye sampul hadiah

Sricahaya said...

ibu dini, thank's ye..hadiah dah smp..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails