KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, July 27, 2010

Contest Teman Sejati By Emieysandra





Salam pagi...jenjalan lagi pagi nie..ibu dini jumpa lg contest huhuhu..best gler asik join contest jerk...tapi best gak biler ibu dini x der story nak citer...hehheeh ok contest nie di anjurkan oleh si comel..
EMIEYSANDRA
ok kalau nak tau apa yang anda sumer kene buat...nanti terjah jerk blog cik emieysandra...

gambar yang ibu dini pertaruhkan adalah gambar di bawah ini...
ok gambar nie di snap masa tahun 2009..waktu nie kami bertiga g seminar di langkawi...nak tau ke seminar apa? seminar penyusuan ibu...hehehe..pastu biler registeer jerk dia dah siap bag siji n cpd point..hhuhu oleh kerna kami nie pegi berbayar...so kami pun meluangkan waktu tuk bercuti2.sbb ,masa openening ceremony..the speaker siap ckp..kamu sumer datang di sponsor..so kene lah jujur..kami bertiga nie plak datang sbb sponsor sendiri...so kami pun tak ikut sgt kursus tu...nak jadikan citer...kami g ler naik kabel car kat gunung mat cincang..hahahah..mmg besh gler..sbb sambil menyelam minum air...
yang paling penting kami dah dapat cpd point har..har..har...
boleh kot gambar nie kan???????????
so dengan itu ibu dini pun tag kan kepada 2 sahabat ibu dini yang rajin membuat contest sapa lagi kalau bkan
ifa
mama hadif



Photobucket

2 comments:

emieysandra said...

thnks ibu dini sudi jOin contest emieysandra..
dh tgk & sume ok..
gudluck!!

~_^

cik puan akish said...

owhh sayep ditag yahh..nnti me masyuk yahh...tq ibu dini!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails