KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, July 22, 2010

Jalan2 makan kat Tupai2

Salam mlm....hmm mintak mahap ler bebanyak sbb arinie ibu dini tak sempat nak update story....ok x der apa yg menarik pun..actually n3 nie tertunggak sbb ari ahad retu..ibu dini bz menyiapkan sample kuih raya,..nak d jadikan citer...baru tingat yg n3 g mkn2 kat tupai2 nagn mr hubby n dini lupa nak di masukkan...so kami on d way g sana lps maghrib...sib bek arr sennag gak ar nak cari jalan g sana..sbb seingat ibu dini last ibu dini g sana massa geng2 ibu dini buat farewell tuk kak aein, ang tin nie..sbb kwn2 ibu dini telah pun berada di arab saudi sekrang nie..oga2 they all hepi kat sana n sentiassa sihat walaufiat..aminnnn.
ok sbb kami g bertiga jerk..so nak mkn cam x best arr sbb x derk org nak berebut2...haahaha..
tapi apa2 pun mmg enjoy giler sbb kami mkn sampai kenyang...hahahaha..x sabar nak g lagi..
dini makan ais krim for d first time....balik jerk dr tupai2...mmg kene bbg dia mkn ubat...
The place...tupai2
hmmm..nyum..nyum..nyum...steamboat....
anak ibu.......
seronok dini biler dapat mkn ais krim....
sedapnyer.................


Photobucket

2 comments:

tiefazatie said...

wah...adik dini sgt suka mkn aiskrim la kak...

adiezaqistina said...

tu ler pasal ifa perst time akak bg kat dia....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails