KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Monday, July 19, 2010

opps..tertinngal penyertaan


Salam...ok..ibu dini dok tgk komen2 yg di berikan...buat calon2 yang tertinggal, ibu dini baru sj update kan gambar dan letak no di gambar tersebut..minta maaf di atas terlepas pandang ibu dini...ok buat pengetahuan sumer, agak susah untuk ibu dini buat keputusan...kalau ikut ibu dini..sumer pemenang ..tapi hadiah yang di sediakan tak banyak..maka mr hubby suggest cabut undi..sbb sumer gambar adalah terbaik dan cantik2 belaka....so tangan sapa yang akan cabut undi????????tentu lah tangan si comel dini akan cabut undi....
apa2 pun tunggu sja keputusannya n sellau ler jengah blog ibu dini....

P/s: buat arol n baby hadif...gambar u all sama sbb ibu dini x dapat nak copy gambar u all...but penyertaan anda di terima amsuk...so kene ler tau u all no baper ok....

nukilan Ibu Dini
Photobucket

3 comments:

cik puan akish said...

ibu dini...me punyer pnyertaan diterime pakai x??

http://kontahadif.blogspot.com/2010/07/contest-posing-paling-cun.html

:)

AROL DSHW said...

ouh, okay sudah faham sekarang.
hehe. :)

adiezaqistina said...

ok buat hadif pun dtrima...don't worry ok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails