KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, July 15, 2010

Cuci The Musical Season 2

50% of tickets are priced at discount.
Cuci The Musical, Season 2

Khusus untuk para peminat, Tall Order Productions Sdn Bhd, syarikat di belakang pementasan teater Cuci The Musical Musim ke 2 menawarkan harga istimewa untuk pertunjukan bertarikh 27, 28 dan 29 Julai 2010 (8:30 malam) dan pertunjukan Matinee pada setiap Sabtu dan Ahad petang (31 Julai, 1, 7 dan 8 Ogos 2010; 3 petang).
Special to the fans, Tall Order Productions Sdn Bhd, the company behind Cuci The Musical Season 2 is offering special categories of tickets for shows on 27, 28 and 29 July 2010 (8:30 pm shows) and the Matinee shows on Saturdays and Sundays (31 July, 1, 7 and 8 August 2010; 3 pm shows).
Untuk pertunjukan-pertunjukan ini, disamping tiket-tiket biasa yang dijual pada harga rm 30, 50, 80, 160 and 190; tiket-tiket juga akan dijual pada harga istimewa rm 24, 40, 64, 96, 128 and 152. Rujuk ilustrasi di bawah.
For these shows, instead of the normal rm 30, 50, 80, 160 and 190 priced tickets, there will also be selected seats selling at rm 24, 40, 64, 96, 128 and 152. See below.
ihsan ticket2u.biz


Hmm..biler arr Ibu dini leh g tgk teater sbb biasa arr budak tak leh bawa n kebetulan x derk sapa yg boleh jaga dini...huhuhuhu....


nukilan ibu dini
Photobucket

2 comments:

gewecun said...

betulah ibu dini..mama hiro pun teringin nak g nengok teater tp kan x boleh lagi pasal anak2 x de sapa nak jaga..misss old time before married..hihi..tp ada anak lg best!!!!!

adiezaqistina said...

dear mamhiro..tau x perk..rasanya dah 2 thn ibu dini x g tgk wayang...huahhh..nak tgk toy story 3...eclipse....aduihhhhh tp layan anak pun best gak...ahaksss...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails