KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, July 1, 2010

Keputusan 1st GA Wed Anniversary

Slm...alhamdulillah...syukur sgt di atas sambutan 1st GA ibu dini....
maka dengan rasminya Ibu dini tutup penyertaan sbb keputusan sdh di buat oleh Mr hubby ibu dini...dan dgn itu dgn rasa bangga ibu dini mengumumkan pemenang bg GA ibu dini di atas
suggestion dan terkebutalan mr hubby amat berkenan....




1st winner
Blusher Givenchy, FM ostrolia + Keychain Ostrolia
2nd winner
Set pen +keycahain ostrolia
Kak Nida ( suggesttion ketiga sunglasses. Ray ban tp mr hubby nak ..Oakley)

tahniah buat kedua pemenang dan yg lain jgn berkecil hati.insyaallah...mungkin rezeki anda di contest yg lain...
thanx ibu dini ucapkan buat semua yg sudi support contest ibu dini...


P/S: sila emailkan nama, alamat dan no untuk di hubungi bg tujuan pengeposan hadiah ke email ibu dini..
niezaabadi@yahoo.com.my@ sms ke 0192584979

nukilan ibu dini
Photobucket

8 comments:

nEa FleriDa said...

thniah kpd pmng.. :)

BIONIC WOMEN said...

time kasih..ibu dini..x sangka ler menang...
time kasih kepada hubby ibu dini kerana memilih hadiah cadanganku..hehe

gewecun said...

tahniah2 kepada pemenang..

Miza Yusof said...

tahniah diatas kemenangan :)

tiefazatie said...

tahniah pada pemenang..=)

fatin hanani said...

taniahh ...kak nida ni mmg tere la lam cntest2 ni hehe
banyk kowt kak nida meng :D

Nida said...

Salam Ibu Dini....

Alhamdulillah syukur.. terima kasih tidak terhingga, thanks juga kerana menerima idea Kak Nida...

p/s: sudah emelkan details :)

adiezaqistina said...

jgn risau..yg lain boleh cuba lagi..insyallah..pasnie mn tau idea anda juga akan terpilih..aminnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails