KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, July 2, 2010

Dah 15 tahun rupanya...




Tanggal 2 Julai sentiasa ibu dini ingati kerana pada tarikh itulah ibu dini n mr hubby meluahkan "aku cinta padamu" tp versi cinta monyet "saya nak jwn ngan awak"
bg ibu dini perkenalan ibu dini ngan mr hubby adlh sjk di bangku skolah lagi..waktu tu kami msg2 di form 5....ms tu mr hubby suka dtg kls ibu dini waktu pagi...
mr hubby trlalu pendiam...susah nak dgr dia ckp...tp kira terrer arr sbb blh ngorat ibu dini...
ahaksssss.....ntah camner pg td..ms tgh bz kat emergency, ibu dini tgh nak tgk pesakit...pastu ms nak tulis kat kad pesakit..tgk tarikh 2.7.10...eh!!!!...2.7.nie tarikh ibu dini n mr hubby mula berchinta.....hmmmm cam x cayer jerk...dh 15 thn ibu dini bercinta ngan mr hubby...
so x nak tunggu lama..trus capai telefon....


ibu dini: ...tut..tut..tut..tut....
(bz nyer mr hubby)
mr hubby:....salam sayang...
ibu dini:...salam....yang...hepi anniversqary yg ke 15....
mr hubby:...hahhh?????????yg ke 15????sorry syg abng terlupa ler...
ibu dini:...it's ok....just nak ucap " i luv u so much"
mr hubby:...thanx syg...hepi anniversary to u......
ibu dini...tq....(dlm hati...biler ler dpt jumap mr hubby nie...)
ok ler...yang aderkeje skett....nnti yang cal abg lik ok...
mr hubby:...ok...take care tau..miss u n luv u.....

ibu dini:...miss u 2.....
bye....



p/s: tak sbr nak blk key ell jumpa mr hubby....




nukilan ibu dini
Photobucket

3 comments:

tiefazatie said...

wah...lamanya..=)..tahniah..moga bahagia selalu ye kak

BIONIC WOMEN said...

15 tahun?..perjalanan yg sangat panjangkan...semoga bahagia itu kekal selamnya..dan sentiasa diberkati Illahi

jue-anna fauzie said...

Tahniah..perjalan yang panjang..jue doakna moga ia kekal selamanye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails