KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, August 12, 2011

Contest : Segmen:Tempat paling syok shopping raya

Salam uols... agak lama aku tak masuk mana2 contest yang di ajnurkan oleh blogger 2 kat cni, bukan apa sbb aku bz ngan assignment, nie kira nya rajin lah nak join contest di samping cuba nasib...
contest nie di anjurkan oleh Cik Paie.. senang arr contest nie
ok apa yang aku tahu tempat paling syok shopping: 1) SOGO kat Jalan Tunku Abdul Rahman..
kenapa? sebab diskaun hingga 50%, pastu byk choise especially baju budak...
brand yang aku suker: Poney, Baby kiko...mmg tu lah pilihan aku..
2) Jusco AU Setianwangsa Kat Setiawangsa lah
kenapa: sbb sale dan harga reasonable
pilihan aku: Poney jugak lah..
3)East Cost Mall Kuantan: kat Kuantan berhadapan Hotel Zenith
sebab: disakun harga yang berpatutan, parking pun sennag n murah
brand: of course Poney...
ok nie jer lah post aku sbb aku x byk tempat shopping... wakakaka..
so sesapa yang nak join contest nie KLIK sini ok.

1 comment:

paie said...

Ibu Dini,thanks join segmen ini ya.Anda terpantas :) blog anda tersenarai dalam bloglist saya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails