KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, September 28, 2010

Kisah di sebalik swimming pool

Salam bertemu lagi...ok nie ibu dini nak citer skett kisah di sebalik tajuk di atas...bukan apa time nie kami baru jer sudah bekfast...so bawa arr dini g pool side saja arr...lagipun mmg dah prepare dini hyer swimming suit sblm dtg...so dini punyer lah tak sabar nak amsuk lam kolam..sampai x sempat nak pakai swimming suit dia..teruk betul anak dara ibu dini nie...so lepas tukar baju...dini pun sibuk arr dok kat tepi kolam sambil dok main2 air...ntah mcm mn..ader ler sekumpulan anak2 dara terjun dlm kolam sma sambil dok amik gambar sesama mereka...masa tu ibu dini n mr hubby dok kat tepi kerusi sambil perhatikan dini..ntah mcm mn..tetiba tgk dini x der...mr hubby terkejut sbb dini dah jatuh dalam kolam...apa lagi ibu dini terus terjun amik dini...nasuzubillah..hati masa tu takut gak..tapi biler tgk dini...dia tgh dok mengibas2 kan kaki nak naik ke permukaan..tapi sbb dia jatuh kepala dulu..agak susah tuk dia naik..alhamdulillah..sib baik ler x der apa2...risau gak..naik atas ibu dini paksa dini muntah tuk keluarkan aor kolam yang dia tertelan tadi..yang herannya..mmg tak dengar bunyi gedebussshhh...sbb budak2 pompuan yang dok mandi dekat ngan dia pun x perasan....apa2pun ini satu pengajaran tuk ibu dini supaya sentiasa awasi dini sbb budak2 dia punya tindak tanduk unpredictable...alhamdulillah dini ok...dan selamat semuanya....

she's so sweet....

leganya dah tukar baju....

alahai..takutnyer ibu pegang..bek nangis...hahahhaah..cian ibu

sebaik diselmatkan dari tenggelam......merajuk arr nie...

masamnyer muka dini.....



Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails