KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, September 28, 2010

gathering

Salam ptg selasa...ok nie citer gathering yang baru2 nie...ok kami sumer dah plak nak buat gathering nie since 2 bulan yang lalu...almaklumlah..bukan sumer ada di malaysia..some of us still in saudi...so agak susah ler...so sbb dah lama tak jumpa kengkawan,,kan may ting agreed to organise the open house...so last nyer confirmation...aderlah yang bg responb kat may ting..ibu dini tentu ler pegi sebab bukan selalu nak buat,,,so plan kul 12 tgh hari 26 Sept 2010..tepat jam 12 tgh hari ibu dini n mr hubby dah sampai...so kiranya kami org first arr sampai di sana...sbb x nak balik lewat nak pusing balik kl takut jam...sebab tu kene awal...hampir sejam setengah menanti..july, azilah sampai...di ikuti plak ngan nabima n kak vijay...so jam dah tunjuk kul 3.30 ptg..ibu dini kena arr beransur pulang sbb esok pagi mr hubby nak ke sarawak...n on the way balik..singgah puchong plak raya di rumah cousin ibu dini...3 keping gambar mini gathering group 2/97....


tgh bizi amik posisi\


belum ready lagi lah...

say cheese................



Photobucket


1 comment:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lamanya tak update.ke mana menghilang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails